În Cluj-Napoca durează o lună reparația unei guri de canal

Clujenii care circulă zilnic pe Bulevardul Muncii, o arteră importantă și intens circulată din municipiu, au reclamat faptul că o bandă de circulație a fost blocată timp de o lună pentru repararea unei guri de canal.

”De o luna e blocată Banda 1 vizavi de Auchan pe Bulevardul Muncii. O lună pentru un canal”,

”De aproximativ o luna pe Bulevardul Munci este închisă prima banda pe o porțiune de 50 m, cauza o gura de canal care necesită reparații. Întrebare, s-a uitat de aceasta lucrare?”

Municipalitatea a oferit asigurări că  executantul lucrărilor de modernizare a tramei stradale a luat măsuri pentru remedierea căminelor carosabile. Faptul că o astfel de lucrare a durat o lună, nu poate fi însă contestat.

O bandă de pe Bulevardul Muncii, blocată de mașinile parcare nelegal

Zeci de sesizări privind blocarea Bulevardului Muncii de către mașinile parcate ilegal au fost făcute de șoferii clujeni. Aceștia afirmă că strada este oricum foarte aglomerată, iar imposibilitatea utilizării unei bande îngreunează și mai mult traficul.

”In fiecare dimineata este ocupata banda 1. Ar trebui amendati cei ce isi lasa masinile peste noapte. Poate trimisa politia locala la ora 7 dimineata. Atunci este nevoie sa fie libera banda”.

”Pe strada B-dul Muncii, in zona sinterom o banda de circulatie e ocupata de masini parcate astfel ingreunand circulatia in zona”.

”Buna ziua, Doresc sa va aduc la cunostinta situatia de pa bulevardul muncii unde in fiecare dimineata se aglomereaza din cauza masinilor parcate pe banda 1 in zona Sinterom. Ceea ce e realmente frustrant e ca cei care asteapta in coloana de pe banda 2 sund depasiti pe dreapta de cei care ulterior se repliaza pe banda 2 ingreunand traficul”.

Poliţiştii locali au acţionat în data de 18.05.2017, în zona sesizată de dvs., fiind aplicate 3 sancţiuni contravenţionale la regimul circulaţiei rutiere, pentru oprire/staţionare neregulamentară, conform OUG nr. 195/2002.

Riveranii s-au trezit fără locuri de parcare

Riveranii dau vina pe municipalitate pentru că nu le-a pus la dispoziție locuri de parcare, iar cele care existau cândva au fost desființate. Iată câteva luări de poziţie:

”Văd că sunt foarte multe reclamaţiişsi sancţiuni cu privire la parcările de pe b-dul Muncii. Vă rugăm în mod insistent să ne comunicaţi unde ar trebui contribuabilii riverani să îşi parcheze masinile, având în vedere că în spatele blocurilor nu este posibil. Nu cred că aceste parcări sunt cauza traficului îngreunat pe b-dul Muncii, ceea ce uită convenabil d-nii care reclamă parcarea abuzivă a riveranilor este că, păstrându-se B-dul Muncii ca drum cu prioritate şi desfintâţarea sensului giratoriu de la intersecţia str. Fabricii cu b-dul Muncii, face ca această coadă să se întindă în orele de vârf până la intersecţia cu str. Plevnei”.

”Ştiu ca zona B-dul Muncii 87 a fost reamenajată cu fonduri europene, proiect prin care nu au mai fost prevăzute locuri de parcare ( cele existente au fost eliminate), ştiu că eu,  conducător auto am obligaţia de a respecta reglementările rutiere impuse prin marcaje şi indicatoare, dar ca cetăţean care am plătite toate taxele şi impozitele, cu cerere de parcare (la care nu am primit răspuns) unde să îmi las autoturismul ? Cine a aprobat proiectul nu a avut în vedereşsi locuitorii din zonă ? Vă rog să aveţi în vedere la urmatoarele şedinţe ale Consiliului local cu comisia de Urbanism şi Comisia de Sistematizare a circulaţiei rutiere, crearea unor noi locuri de parcare în zona B-dul Muncii 87, 87a, 89 sau reamenajarea celor desfinţate”.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii