Horia Șulea a făcut scandal după alegeri. Acesta a depus plângere pentru fraudarea alegerilor

Horia Șulea, fostul primar al Floreştiului a pierdut alegerile în favoarea viceprimarului PNL, și viitorului primar, Bogdan Pivariu.  Totuși, Horia Șulea nu a aceptat preferința floreștenilor. Acesta a reclamat la Secția nr. 6 Poliție faptul că alegerile ar fi fost fraudate.

Edilul a cerut renumărarea votului într-o secție din comună. În cazul în care se va dovedi o posibilă fraudă, Horia Șulea va cere anularea scrutinului și va depune plângere penală.

Totodată, Horia Șulea a cerut Biroului Electoral de Circumscripție Florești să verifice concordanța între listele permanente și suplimentare de vot, respectiv numărul de voturi exprimate precum și intrările aferente tabletetei din Secția de votare nr. 448 din sediul Primăriei Florești.

Însă reprezentanții Biroului Electoral de Circumscripție Florești au declarat că la prima prezentare a buletinelor conținând rezultatele votului în secția de votare respectivă nu au ieșit cheile de control. ”Procesele verbale au fost invalidate și s-a cerut secției de votare să le refacă, termenul fiind luni la ora 21. Dacă nu se refac corect, putem interveni noi”, au spus reprezentanții Biroului Electoral de Circumscripție Florești.

Procesul verbal cu rezultatele din Secția de votare nr. 448, arată că Horia Șulea a obținut cu 3 voturi mai multe decât principalul său contracandidat, Bogdan Pivariu (PNL) – 247 la 244. Însă Primăria Florești va fi condusă următorii patru ani de Bogdan Pivariu, proaspătul primar ales al comunei.

Sursa foto: Facebook

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii