Groapă de gunoi ilegală pe malul Someșului. Tone de gunoi au fost aruncate lânga centura ocolitoare

Un clujean anunță faptul că pe terenul dintre ocolitoarea Cluj-Napoca (prelungirea Bulevardului Muncii) și malul Someșului s-au aruncat tone de gunoi formându-se astfel o groapă de gunoi ilegală.

 

„În ciuda nenumăratelor sesizări la Garda de Mediu si Primăria Cluj-Napoca depozitarea gunoaielor pe terenul situat între Centura Ocolitoare (prelungirea Bulevardului Muncii) si Râul Someșul Mic în zona stației de epurare, merge înainte.

În comparaţie cu alte zone de pe malul Râului Someșul Mic, unde se transportă gunoiul cu căruţa sau maşini de 3.5 tone, aici suntem într-o ligă superioară, avem transport cu maşini de 16 tone.

Transportul gunoiului are loc în timpul zilei, fără ca şoferii să se prea ascundă, într-adevăr atât timp cât am fost văzut, au stat și au aşteptat să plec.

De la distanță am reuşit să surprind un camion de mare tonaj care deversează gunoi pe marginea unei bălți din vechea albie minora a Râului Someș și nu a fost prea greu având în vedere că din spusele celor care colectează fier vechi vin cel puțin 2 mașini pe oră”, e mesajul publicat de un clujean pe grupul Clujul Civic.

 

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii