Acasă Administrativ Gal Avram DAT AFARĂ din partid. PC-ul, dar și celelalte partide...

Gal Avram DAT AFARĂ din partid. PC-ul, dar și celelalte partide s-au săturat de jongleriile viceprimarului din Câmpia Turzii

Viceprimarul de Câmpia-Turzii, Avram Gal a fost exclus astăzi din Partidul Conservator, filiala Cluj. Excluderea a fost hotârâtă în unanimitate, fără apăsări la inimă, urmând ca luni, conducerea națională a partidului să fie informată de această decizie.

În mod normal, ulterior, PC va anunța primăria Câmpia Turzii despre retragerea sprijinului politic acordat lui Avram Gal. Concret, acesta va râmâne fără nicio susținere politică și, în cele din urmă, și fără funcția de viceprimar.

Potrivit unor surse, președintele PC, Daniel Constantin s-a săturat și el de ceva vreme de acest personaj și își dorește ca Avram Gal să fie scos total din peisajul politico-administrativ.

Viitorul lui Gal se leagă, foarte probabil, de noul partid PPU (Pupă-mă și nu Uita), o formațiune politrucă non-sens din care face parte și fostul senator Șerban Rădulescu (descălecător la trădări/migrări politice), având ca stemă o IAPĂ.

Avram este doborât și de trecutul său mega-dubios, am mai scris despre asta și mai scriem, după faptă și răsplată! Stavila este în fața lui.

Ne tot întrebăm de ce anumiți oameni în frunte cu intelectualul Clujului, Șerban Rădulescu, au acceptat să fie părtași la mizeriile lui Gal. Pentru că da, Gal mânuiește bine arta manipulării.

Ieri, Gal Avram a plecat în concediu în Grecia, pe ceva insulă , pe ceva iaht. Concediu de vis cu familia. Omu’ are lovele, doar nu degeaba s-au plâns unii oameni că au cumpărat influență de la el.

Acum poate medita stimabilul la ce va face când se întoarce acasă. Pe cine să mai manipuleze, ca să-și asigure sprijin politic. Dar….și chiuveta se înfundă câteodată, dom’le VICE.

Mai jos puteți vedea o poză cu partidul PPU, unde e Gal și cățelul Rădulescu și alții…..

 

De ajungea Gal primar se comporta cam așa:

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version