Flavius Milășan a înlocuit-o pe Ioana Borza în Consiliul Local din Cluj-Napoca

DSC00674

În ședința ordinară a Consiliului Local Cluj-Napoca ce a avut loc astăzi a fost aprobat proiectul de hotărâre nr. 1/28.04.2014, proiect de hotărâre prin care mandatul de consilier local al  Ioanei Borza a încetat de drept, în locul acesteia venind din partea USL  Flavius Milășan ca și supleant.

Ioana Borza a demisionat deoarece serviciul în cadrul companiei Farmec SA o solicită mai mult în diverse arii de activitate și nu a dorit să se implice pe două fronturi diferite. Având și o anumită poziție în companie trebuie să facă multe deplasări care-i limitează timpul.

Articolul continuă mai jos:
farmec.ro - Livrăm frumusețe!

Flavius Milășan este director adjunct al Casei de Cultură a Studenților și Președinte Executiv PSD Cluj-Napoca.

Întrebat despre planurile sale în Consiliul Local, Milășan a declarat pentru Cluj Manifest următoarele:

   “Vreau să ating o paletă largă de probleme existente la nivel de municipiu: privind locurile de parcare, curățenia, infrastructura, locuințele sociale iar dpdv al imaginii orașului voi veni cu un proiect de card info-turistic cum există în marile orașe europene, iar cu acel card, contra unei plăți, să poti intra la toate punctele turistice din oraș. În zona Iris, producătorii s-au plâns de lipsa unei hale agro-alimentare de desfacere a produselor autohtone, iar în acest sens mă voi implica în consiliul local pentru ajutorarea acelor oameni .”

 

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii