Flavius Milășan a înlocuit-o pe Ioana Borza în Consiliul Local din Cluj-Napoca

DSC00674

În ședința ordinară a Consiliului Local Cluj-Napoca ce a avut loc astăzi a fost aprobat proiectul de hotărâre nr. 1/28.04.2014, proiect de hotărâre prin care mandatul de consilier local al  Ioanei Borza a încetat de drept, în locul acesteia venind din partea USL  Flavius Milășan ca și supleant.

Ioana Borza a demisionat deoarece serviciul în cadrul companiei Farmec SA o solicită mai mult în diverse arii de activitate și nu a dorit să se implice pe două fronturi diferite. Având și o anumită poziție în companie trebuie să facă multe deplasări care-i limitează timpul.

Flavius Milășan este director adjunct al Casei de Cultură a Studenților și Președinte Executiv PSD Cluj-Napoca.

Întrebat despre planurile sale în Consiliul Local, Milășan a declarat pentru Cluj Manifest următoarele:

   “Vreau să ating o paletă largă de probleme existente la nivel de municipiu: privind locurile de parcare, curățenia, infrastructura, locuințele sociale iar dpdv al imaginii orașului voi veni cu un proiect de card info-turistic cum există în marile orașe europene, iar cu acel card, contra unei plăți, să poti intra la toate punctele turistice din oraș. În zona Iris, producătorii s-au plâns de lipsa unei hale agro-alimentare de desfacere a produselor autohtone, iar în acest sens mă voi implica în consiliul local pentru ajutorarea acelor oameni .”

 

Latest articles

Related articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.