Emil Boc, iritat de existența Centurii de Nord din Florești: „S-a distrus toată calitatea vieții din cartierul Grigorescu”

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, se arată deranjat de existența Centurii de Nord din Florești, cea care face legătura cu strada Donath și care cauzează mai mereu aglomerație, scrie Media9.

Din cauza unui drum agricol care s-a asfaltat s-a distrus toată calitatea vieții din cartierul Grigorescu. Haiducia trebuie să înceteze. Nu se poate că acționăm haotic, să facă fiecare ce vrea. Te-ai gândit la impact, cum ajung la muncă oamenii, cât suportă infrastructura rutieră de acolo? Administrativ nu am nicio competență în Florești, nu am nici în Baciu.”

„Ce pot face este centura metropolitană, ca să preluăm traficul și să rezolvăm această problemă. Și metroul se va face din Florești în prima etapă, apoi și spre Gilău. Am ținut și țin la calitatea vieții, vrem dezvoltare, dar în așa fel încât să nu distrugem ce avem”, a spus edilul, la Realitatea FM.

Emil Boc a mai spus că locuitorii din Grigorescu s-au plâns de situație și că le dă dreptate.

Reacția sa vine la numai o zi după ce primarul Floreștiului, Horia Șulea, spunea că a promis și a realizat trei căi de acces către Cluj-Napoca pentru locuitorii comunei.

„Drumul de pe partea Nord, care face legătura cu cartierul Grigorescu dinspre Aqua Park / Baraj Florești. Asfalt ca în palma, turnat în vara anului trecut. Marcaje rutiere, semne de circulație și zone de refugiu auto. Plus sensuri unice pentru un trafic fluent și în condiții de siguranță”, a scris Șulea pe Facebook.

Ultimile articole

Articole populare

Lasa un comentariu

Te rugăm să introduci comentariul tau!
Introdu aici numele tău