Elena Udrea: Premierul Ponta nu ştie altceva decât să-şi „umfle muşchii” la televizor!

Fostul Ministru al Dezvoltării Regionale și Turismului, Elena Udrea, a răspuns afirmativ invitației colegilor din PDL Vâlcea la conferința de presă organizată ieri, 22 august,  la baza domeniului schiabil Vidra-Transalpina, domeniu ce se dorea a fi unul dintre cele mai frumoase din țară, în proiect fiind peste 80 de km de pârtii ce ajung până la 2100 m altitudine, majoritatea în goluri alpine.

“Am fost  la Voineasa (jud. Vâlcea) pentru a vedea ce s-a mai întâmplat cu domeniul schiabil din Vidra, un proiect de 140 de milioane de lei, demarat în vara lui 2011, în mandatul meu de ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului.
Cu tristeţe, am constatat încă o dată că Premierul Ponta nu ştie altceva decât să-şi „umfle muşchii” la televizor. Când vine vorba să facă lucruri concrete pentru a îmbunătăţi viaţa românilor, devine deodată un om lipsit de responsabilitate.
Tot ce am început eu la Vidra, cu foarte mare entuziasm, considerând că pârtia de acolo poate deveni una dintre cele mai frumoase din Europa, a sabotat cu nepăsare şi incompetetenţă Guvernul Ponta.
Dacă Premierul nu ştie ce trebuie făcut, îmi iau personal angajamentul să-i ofer o strategie completă pentru finalizarea investiţiei şi dezvoltarea turistică a zonei. Mai ales că acest proiect poate genera mii de locuri de muncă, atât de necesare judeţului Vâlcea pe fondul distrugerii sistematice a Oltchim într-un an şi ceva de guvernare USL.
Pentru că zona îmi place foarte mult, mă gândesc să deschid şi o mică afacere aici: o ceainărie sau poate chiar o pensiune.”

de Georgiana Radu

 

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii