Drumul Luna de Sus-Băișoara, coșmarul șoferilor (VIDEO)

În prag de iarnă, drumul cel mai scurt de la Cluj la Băișoara, DJ 107 M Luna de Sus-Băişoara este în plin proces de modernizare. Din păcate, lucrările nu au fost finalizate, urmează să fie conservate pe perioada iernii, ceea ce face ca drumul să fie un pericol pentru mașini. Dincolo de turiști, cei mai afectați sunt locuitorii din sate, nevoiți să facă naveta zilnic la Cluj. Aceștia sunt nemulțumiți că mașinile lor au de suferit din cauza calității proaste a drumului.

Consiliul județean se laudă cu modernizarea drumului Băișoara-Muntele Băișorii, fără să ia în calcul starea proastă a drumului până la Băișoara.
Șofer – Au lăsat Săvădisla – Iara în voia sorții… Foarte slab semnalizate porțiunile de la podețe, noaptea cine nu știe, vai de mașina lui.

 

Șofer – Multă laudă și atât. Drumurile toate sunt un dezastru. Lucrări abandonate, nesemnalizate. Vezi DJ 107 M, Luna de Sus-Băișoara.

Șofer – De ce s-au retras utilajele de pe drumul Luna de Sus-Băișoara si nu se mai lucrează? Terminați ce ați început măcar.

Șofer – Au întârziat 10 ani cred ca sa înceapă să îl repare si acum o sa mai dureze 10 ani ca sa îl termine.

Autoritățile județene transmit că lucrările se află în termenele stabilite prin contract. Au un termen de execuţie de 24 de luni, cu întreruperea acestora pe timpul iernii.

”Lucrările se execută conform contractului încheiat, stasurilor şi normelor în vigoare, iar calitatea acestora este verificată permanent de diriginţii de şantier. Lucrările executate se vor conserva pe timpul iernii de către executantul lucrărilor”, potrivit consiliului județean.

Latest articles

Related articles