Drum de acces către Parcul Industrial TETAROM V

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Consiliul județean face pași importanți în vederea realizării Parcului Industrial TETAROM V. Astfel, a fost demarată procedura de contractare a serviciilor de elaborare a documentației tehnico-economice și a asistenței tehnice, în vederea realizării drumului de acces

„E un pas important pe care îl facem în direcția construirii parcului industrial de care zona Turda-Câmpia Turzii are atât de mare nevoie. La fel ca și în cazul celorlalte parcuri Tetarom, și acesta va genera numeroase locuri de muncă, venituri suplimentare pentru comunitățile locale și, în general, un plus de bunăstare pentru întreaga zonă„, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

În vederea realizării infrastructurii de acces spre viitorul Parc Industrial Tetarom V este necesară realizarea unei conexiuni între Drumul Național DN 15 și parc, respectiv a unei conexiuni cu Autostrada A3 – Brașov – Târgu-Mureș – Cluj – Oradea. În concret, drumul de legătură se estimează a avea o lungime de cca. 2,25 km, cu un pod de cca. 200 de m peste râul Arieș, la care se adaugă bretelele de acces la autostrada A3.

Demararea efectivă a lucrărilor este preconizată pentru sfârșitul anului 2019-începutul anului 2020. Costul estimat al serviciilor de proiectare, raportat la valoarea de investiție, este de 200.000 de euro, fără TVA.

Prin Hotărârea Consiliului Județean Cluj nr.172/2018 a fost aprobat un contract de asociere între Județul Cluj, Municipiul Câmpia Turzii și Comuna Luna, în vederea realizării Parcului Industrial Tetarom V din Luna, pe o suprafață de aproximativ 115 hectare.

Citește mai mult despre stil de viațăsfatul medicului și idei practice.

Ultimile articole

Articole populare