Dorin Lojigan, primarul din Câmpia Turzii, renunță la un loc în Parlament

Primarul Municipiului Câmpia Turzii,  peședintele PNL Câmpia Turzii,Dorin Nicolae LOJIGAN, a anunțat azi că a decis să renunțe la un loc eligibil pe listele PNL pentru Parlament. Dorința lui Lojigan este să rămână la Câmpia Turzii pentru îndeplinirea obiectivelor anunțate în campania electorală.

”Ca urmare a discuțiilor purtate la nivelul organizației PNL Cluj cu privire la stabilirea candidaților pentru Camera Deputaților cu prilejul alegerilor care vor avea loc la sfârșitul acestui an, doresc să vă informez că am fost propus și votat de către colegii mei pe un loc eligibil pe această listă și pentru asta le mulțumesc. Încrederea lor ma onorează.

Totodată, îmi este clar că acesta nu a fost și nu este încă obiectivul meu… Câmpia Turzii însă este.

Îmi doresc să recompensez încrederea pe care mi-ați conferit-o la alegerile locale și să bifez împreună cu echipa pe care o am alături toate acele obiective pe care le-am prezentat în campania electorală și nu numai acelea. Nu am facut-o atunci ca să dea bine, ci mi-am propus acele obiective pentru că sunt realizabile și înspre binele orașului și al nostru, al tuturor. Și sunt convins că datorăm acestui oraș un alt traiect!

Prin urmare, am ales să rămân Primar al Municipiului Câmpia Turzii și să continuăm să muncim aici, împreună pentru orașul nostru și pentru FIECARE.”,  Dorin Nicolae LOJIGAN

Latest articles

Related articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.