Donald Trump, noul președinte al Statelor Unite

Donald Trump a câștigat alegerile pentru funcția de președinte al Statelor Unite ale Americii.

Donald Trump are 264 de voturi, după ce a câştigat statele Georgia, Utah şi Iowa, conform unor proiecţii anunţate de agenţia AP. Hillary Clinton, a câştigat scrutinul în statele Washington, Nevada şi Oregon, şi are 215 de voturi ale electorilor.

”Secretarul de stat Clinton ne-a felicitat pe toți pentru această victorie. Hillary a luptat mult și din greu și am respect pentru serviciile aduse țării. Este timpul să mergem înainte ca o singură națiune unită. Promit că voi fi președintele ficărui cetățean. Cei care nu m-au votat le spun că va voi ajuta să unificăm măreața noastră țară. Campania noastră a fost o mișcare incredibilă la care au contribuit milioane de oameni muncitori care vor o țară mai bună. Acest guvern isi va servi toți cetățenii indiferent de culoare. Începe să reconstruim țara și visul american. Avem un potențial enorm. Fiecare american va avea ocazia să își realizeze întregul potențial. Este un moment istoric și abia aștept să fiu președintele vostru”, a fost declarația victorioasă a lui Trump.

În România, primul care s-a grăbit să-l felicite pe Trump este noul partid al lui Sebastian Ghiță, PRU.

”Partidul România Unită salută călduros victoria domnului Donald Trump – Președintele Statelor Unite ale Americii.
Suntem convinși că, în cadrul Parteneriatului Strategic dintre România și SUA, noile idealuri nationale promovate de Președintele Trump în SUA și de către PRU în România vor căpăta valente sporite”, se arată într-un comunicat al formațiunii.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii