DNA, la Primăria Cluj-Napoca

Procurorii din cadrul DNA  – Serviciul teritorial Cluj efectuează cercetări ce vizează suspiciunea săvârșirii, în perioada 2014 -2016, a unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție.
În cursul dimineții de 10 octombrie 2016, ca urmare a autorizării de către instanța competentă, sunt efectuate percheziții în 9 locații situate în municipiul Cluj Napoca, dintre care 2 locații situate în incinta Primăriei Cluj-Napoca, celelalte vizând domiciliile unor persoane fizice și sediul unei persoane juridice.

Conform primelor surse, procurorii DNA percheziționează biroul viceprimarului Horvath Anna, unde verifică mai multe documente.

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Cluj-Napoca, Oana Buzatu, a declarat, pentru Agerpres, că nu există vreo cerere de la DNA.

“Noi nu avem nici o hârtie înregistrată de la DNA. De obicei, când se întâmplau lucruri de acest fel, primeam o cerere de punere la dispoziție a unor documente, din care ne puteam da seama despre ce e vorba. Acum nu avem această cerere”, a afirmat Oana Buzatu.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii