Dezbatere publică privind zona Feleacu de pe DN 1

CNAIR SA, pentru informarea corectă a opiniei publice, reamintește că la lansarea proiectului ‘Modernizarea infrastructurii privind siguranța circulației pe DN1, în sate lineare și puncte negre’, respectiv în anul 2009, acesta a avut avizele necesare de la toate instituțiile implicate în implementarea proiectului.

În ultima perioadă, compania a primit mai multe sesizări cu privire la efectele soluțiilor tehnice cuprinse în derularea proiectului.

Având în vedere evoluția lucrărilor și ținând cont de creșterea valorilor de trafic pe acest sector, cât și reclamațiile primite de la localnici și autoritățile publice locale, conducerea CNAIR a decis formarea unei comisii de la nivel central și de la DRDP Cluj care să identifice și să verifice în teren toate problemele semnalate.

În urma acestor verificări, CNAIR va face demersurile necesare pentru a organiza o dezbatere publică cu toți factorii decidenți, privind problemele și soluțiile determinate de finalizarea lucrărilor.

În continuare compania face apel la toți conducătorii auto să respecte regulile de circulație, pentru a asigura condiții optime de siguranță și confort în trafic, cât mai ales în vederea prevenirii și evitării accidentelor rutiere.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii