Horia Nasra – Guvernul a alocat bani pentru devierea Someșului

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Deputatul PSD, Horia Nasra, afirmă că Guvernul României a alocat fonduri pentru lucrări la devierea Someșului Mic, pentru extinderea Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj.

„Este foarte important că încă din acest an, Guvernul României a alocat fonduri pentru lucrări la devierea Someșului Mic, pentru extinderea Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj.   Autoritățile locale trebuie să acționeze de urgență în privința mutării podului. Îi solicit domnului Alin Tișe să nu mai blocheze dezvoltarea Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj așa cum a făcut-o în anii trecuți prin nefinanțarea acestuia din bugetul Consiliului Județean Cluj” a declarat deputatul Horia Nasra, președintele PSD Cluj.

Ministrul Apelor şi Pădurilor, senatorul Ioan Deneș, a anunțat miercuri, 20 februarie, că ministerul a alocat fonduri în 2019 pentru lucrări la devierea Someșului Mic, pentru extinderea Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj.

În acest an vor fi alocate fonduri pentru o serie de corecţii la lucrările din zonă și pentru ca să poată fi alocată suma integrală, autoritățile locale trebuie să mute un pod de pe şoseaua de centură a municipiului.

Vă reamitim, președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe a anunțat că va solicita ajutorul premierului Viorca Dăncilă pentru ca proiectul de deviere a Someșului să fie finanțat.

 

Ultimile articole

Articole populare