Sunteti aici:AdministrativDej - rețea nouă de distribuție a apei potabile și de canalizare

Dej – rețea nouă de distribuție a apei potabile și de canalizare

Publicat in data

Municipiul Dej, beneficiar al unei noi rețele de distribuție a apei potabile și de canalizare. Consiliul Județean Cluj continuă lucrările privind dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată în județul Cluj, în vederea obținerii unei rețele de apă și canalizare modernă, conformă celor mai noi standarde în domeniu și normativelor europene în vigoare.

În acest sens, la nivelul municipiului Dej se vor realiza lucrări în cuantum de 8, 773.098 euro. În concret, localitatea clujeană va beneficia de o nouă rețea de distribuție a apei potabile de aproximativ 5,5 km, o rețea nouă de canalizare în lungime de 25 de km, trei noi stații de pompare a apei potabile, 11 stații de pompare a apei uzate și de o conductă de refulare a apei uzate menajere de cca. patru km. Totodată, se vor reabilita peste șase km de rețea de distribuție a apei potabile, precum și aproximativ cinci km de rețea de canalizare.

Lucrările vor fi executate de către Compania de Apă „Someș” S.A, în baza contractului de lucrări numărul patru din cadrul „Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată din județele Cluj și Sălaj, în perioada 2014-2020″, proiect cu finanțare europeană în valoare de 355,6 milioane de euro, câștigat la finele anului 2018.

Citește mai mult despre stil de viațăsfatul medicului și idei practice.

INTRA IN DISCUTIE

Ultimele articole

Doi Grași pe ROȘU, bârfitori de radio-șanț vor să pună mâna pe Primaria Câmpia Turzii

Petre Pop și Adrian Mischian, doi bărbați fatali aflați la a doua tinerețe, unul...

Sotia patronului Nello Construct, condamnată la închisoare pentru că a bătut minori

In sfârșit, s-a facut dreptate în cazul a două familii din Turda a căror...

Alte articole

Doi Grași pe ROȘU, bârfitori de radio-șanț vor să pună mâna pe Primaria Câmpia Turzii

Petre Pop și Adrian Mischian, doi bărbați fatali aflați la a doua tinerețe, unul...