Acasă Administrativ Debate în Consiliul Judeţean Cluj pe tema Aeroportului International Avram Iancu

Debate în Consiliul Judeţean Cluj pe tema Aeroportului International Avram Iancu

Consliul Judetean Cluj
Aleşii Judeţului Cluj au discutat în sedinţa de consiliu despre posibilitatea de a sprijini în continuare Aeroportul Avram Iancu. În timp ce consilierii judeţeni din PDL afirma că sunt dispuşi sa voteze proiecte pentru sprijinirea funcţionării aeroportului şi îşi acuza colegii din PSD că ar fi vinovaţi de situaţia critică la care s-a ajuns, acuzaţii se jutifică şi consideră ca au făcut destule pentru acest aeroport.

Pe ordinea de zi a şedinţei se află doua proiecte de hotărâre cu privire la acest subiect :”Proiect de hotăre privind aprobarea efectuării undei expertize contabile/audit cu privire la obiectivul de investiţii pentru pista de 3500 de m , etapa I şi suprafeţe de mişcare aferente”(proiect ce nu a trecut şi a fost modificat astfel încât dacă va exista un audit nu va fi exter ci intern, format din membrii executivului CJC) şi „Proiect de privind modificarea Hotărârii Consiliului Judeţean Cluj nr. 19 din 30 ianuarie 2014 privind garantarea unei finanţări rambursabile interne în valoare de 50.000.000 lei, pentru realizarea investiţiilor publice de interes judeţean” (proiect care ar include si suma necesară aeroportului pentru a plăti sumele scadente importante).

“Am avut un control al Curţii de Conturi, care a consatat legalitatea investiţiilor şi micile probleme s-au remediat. Avem anumite scadeţe,iar rugamintea noastră e să ne sprijiniţi pentru ca băncile sa nu ne îngreuneze funcţionarea . Noi vom putea în anii următori să achităm datoriile din venituri proprii. Însă dacă nu o veţi face, băncile se vor îndrepta spre garantul nostrum, Consiliul judetean Cluj ”, a declarat David Ciceo directorul Aeroportului Avram Iancu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version