De Ziua Îndrăgostiţilor, Boc şi-a tras implant

buze boc 1

Boc: ” Toată ziua mă trag de păr. După ce-mi creşte şi seamăn leit cu Eba, mă înfiază preşedintele, dragul de el” (sursa foto enational)

De Ziua Îndrăgostiţilor, Boc şi-a tras implant

Primarul Emil Boc este primul care a beneficiat de oferta specială, pentru implanturi buzoase, promovată de Ziua de Cluj. Oferta a fost lansată pentru Ziua Îndrăgostiţilor.
“Când Traian mi-a spus “fiule” am ştiut că-i musai să mă tunez şi să îmi bag Botox în buze, ca să îi arăt cât îl iubesc de Valentine’s.  Am relaţii bune cu Bibi Lică Hoandră, de la Ziua de Cluj. Am făcut afaceri cu locomotive cu el şi asociaţii lui”, a precizat Boc.
Drept răsplată, Ziua de Cluj i-a intermediat primarului ditamai implantul în mestecătoarea stropitoare. Primarul a mai spus că noul look îi aduce mai multe avantaje, decât nasoale. În schimb, edilul tunat este extrem de şucărit pentru că, din cauză de implant gurist, pronunţă “L” în loc de “R” şi, invers, “R în loc de “L”.
Astfel, întrebat fiind despre cum crede el că este văzut de noua generaţie,  primarul a vrut să spună: “Cred că tinerii mă văd un tip cool, cu o personalitate pură”. Uite- aşa, a pronunţat Boc, “cool- pură” invers, rostind primul adevăr în viaţă.

In Botox veritas

 

 Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii