De pe autostrada Sebeș-Turda lipsesc si muncitorii si reprezentanții DRDP Cluj

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc a vizitat stadiu lucrărilor de pe Șantierul autostrăzii Sebeș-Turda.

Muncitori insuficienți pe tronsoanele 1 și 2

Potrivit ministrului lucrãrile pe tronsoanele 1 și 2 se desfãșoară cu greutate, iar muncitorii sunt insuficienți. Mai mult decât atât, nici reprezentanții DRDP Cluj care ar trebui sa fie in permanență pe Șantiere.

„Astazi, impreuna cu seful de la CNAIR, Stefan Ionita, am inspectat stadiul executiei la Autostrada Sebes-Turda. Chiar daca lucrurile au evoluat fata de situatia pe care am gasit-o in aprilie, sunt convins ca mobilizarea ar putea fi mult mai buna pe Tronsoanele 1 si 2. Am gasit prea putini oameni pe santier, desi vremea este buna pentru constructii. Culmea este ca, de pe teren nu lipseau doar muncitorii ci si angajatii DRDP Cluj. Cu siguranta, un astfel de incident, nu se va mai repeta. Am cerut angajatilor de la Transporturi, care asigura supravegherea lucrarilor pe teren, sa fie mereu la datorie, pe santiere!”, potrivit ministrului

La sfârșitul anului se va circula pe tronsoanele 3 si 4

Așa cum dăduse asigurări si cu alta ocazie, ministrul a reafirmat ca in acest an se va circula de la Turda la Aiud.

Ma bucur ca lucrarile pe Loturile 3 si 4 ale Autostrazii sunt in grafic, iar constructorii ne-au asigurat ca vor fi date in folosinta la finele acestui an.
Autostrada Sebes-Turda se regaseste in Programul de Guvernare PSD si este vitala pentru asigurarea leagaturii dintre Coridorul IV Pan-European si Autostrada Transilvania.

Ultimile articole

Articole populare

Lasa un comentariu

Te rugăm să introduci comentariul tau!
Introdu aici numele tău