Dan Tarcea: Cum m-a forţat Ponta să pierd o pâine în fiecare zi

Consilierul Local şi preşedintele PNL Cluj-Napoca, Dan Tarcea a transmis printr-un comunicat de presă, în plină campanie electorală, dezavantajele pe care le-a simţit după apariţia Guvernului Ponta :

PSD se laudă în continuare şi prin afişajul electoral. Se bate cu pumnul în piept că Guvernul Victor Ponta ar fi scăzut taxele. Dar noi ştim că ei trăiesc într-o lume paralelă cu realitatea. Plătim taxe mai mari, iar guvernanţii au pus umărul la deterioararea calităţii vieţii. La începutul anului, puteam cumpăra o pâine şi un litru de benzină din banii cu care astăzi plătim un litru de combustibil. De atunci şi până la instituirea supra-accizei cămătăreşti impusă de către premierul Victor Viorel Ponta, am pierdut în fiecare zi o pâine. Dacă ne uităm pe nişte cifre, acestea ne spun că românii cumpărau un litru de benzină cu aproape 1 euro si 25 de cenţi. Astăzi, la pompă este afişat un preţ de 1,41 euro pentru un litru de benzină.
Social democraţii au uitat să treacă în afişele electorale pâinile noastre. Cele pe care nu am mai putut să le cumpărăm. În schimb, au pus kilometrii imaginari din Autostrada Transilvania tot pe afişele electorale. Din 2004 PSD se tot laudă cu această autostradă. A fost anul în care Adrian Năstase i-a făcut cadou inaugurarea lucrărilor la Autostrada Transilvania lui Ioan Rus ca acesta să câştige primăria Clujului. Acum Rus este ministru şi spune aceeaşi minciună pentru ca Ponta să câştige alegerile. Minciunile lor sunt lucioase şi au împânzit toţi stâlpii şi panourile din ţară.
Suntem curioşi din banii cui s-au plătit aceste afişe care sufocă cu minciuni afişajul electroral din întreaga Românie. Decât să numere kilometri imaginari de autostadă sau să taie panglică după panglică la fiecare metru de drum, mai bine ne-ar spune cât costă minciunile în ţara asta. Pentru că ştim deja cât costă benzina.

Dan Tarcea este in Consiliul Local de la începutul anului 2014, fiind numit membru supleant in locul fostului consilier, Steluta Cataniciu.

Latest articles

Related articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.