Dan Morar, liderul TSD Cluj: Să ne lase în pace Bucureștiul

PSD Cluj a scos un scor destul de mic la alegerile prezidențiale, iar Ponta a cam ieșit definitiv din sufletele ardelenilor, dar rămâne în continuare în visele sudiștilor.

Șefii mari de la București îi iau la rost pe liderii organizațiilor locale care au avut rezultate slabe și vor să-i schimbe.

Cum tineretul a fost cel mai activ în campanie, de la lipit afișe până la emisiuni TV, ClujManifest l-a contactat pe șeful TSD Cluj să-și spună punctul de vedere referitor la socotelala pe care conducerea PSD o cere organizației PSD Cluj.

Să ne lase în pace Bucureștiul, văd tot felul de elefanți care își dau cu părerea despre Ardeal și Cluj. Noi cei de aici înțelegem mult mai bine ce s-a întâmplat și ce se întâmplă în Ardeal. Alegerile nu le-am pierdut noi aici., nu le-a pierdut  Rus sau Lăpușan, cum nu le-au câștigat nici Buda sau Nicoară. Când eram pe primul loc în județul Cluj toți erau felicitați, acum se doresc decapitări?

În legătură cu protestele din Piața Unirii, dacă dreptul meu la vot era îngrădit și eu protestam, iar uitându-mă la cei 10-12000 de protestatari, ne putem întreba, oare toți sunt proști și manipulați de partide? Răspunsul este nu. Dorința mea este să ne facem mai bine treaba aici în consiliul local și județean și fiecare coleg unde îi este locul, să guvernăm mai bine, viața merge mai departe, afirmă Dan Morar.

 

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii