consilier local

Doi consilieri locali din județul Cluj, în incompatibilitate. Erau și consilieri și angajați la primărie

Agenţia Naţională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate şi conflict de interese de natură administrativă pentru doi consilieri locali din județul Cluj.

5. CIOBANU OCTAVIAN ANDREI, Consilier Local în cadrul Consiliului Local al Municipiului Câmpia Turzii, Judeţul Cluj
INCOMPATIBILITATE

Începând cu data de 22 iunie 2016 deţine simultan funcţia de consilier local şi calitatea de angajat cu contract individual de muncă în aparatul propriu al Primăriei Municipiului Câmpia Turzii, încălcând astfel dispoziţiile art. 88, alin. (1), lit. c) din Legea nr. 161/2003.

6. MATIŞ TRAIAN, fost Consilier Local în cadrul Consiliului Local al comunei Rîşca, Judeţul Cluj
INCOMPATIBILITATE

În perioada 03 august 2016 – 30 mai 2017 a deţinut simultan cu funcţia de consilier local şi pe cea de consilier al primarului, în cadrul aparatului de specialitate al primarului comunei Rîşca, încălcând astfel dispoziţiile art. 88, alin. (1), lit. c) din Legea 161/2003.

Persoanele evaluate au fost informate despre declanşarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum şi drepturile de care beneficiază – de a fi asistate sau reprezentate de un avocat şi de a prezenta date sau informaţii pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare