Cocoșul politico-izmenar Ovidiu Florian se comportă ca-n coteț

Consilierul local Ovidiu Florian îl depășește la nesimițire pe Caligula. Acest parvenit politic liberal (oricum nu știe ce e liberalismul), merge la ședințele de Consiliu Local ca la cooperativă.

Nu are nici un respect față de ceilalți consilieri, râde, se strâmbă și mai face și gafe precum rar mai vezi. La ultima ședință de consiliu local, în momentul intonării imnului țării, a plecat din sală ca să vorbească la telefon și să-l aștepte pe primar.

Consilierul care scuipă câte o idee la un an o dată, s-a făcut tricolor la față când nu i s-a aprobat un proiect care-l interesa personal.

Este vorba de punctul 14 de pe ordinea de zi, ce cuprindea aprobarea unui PUZ pe strada Aurel Gurghianu, anume construire imobile cu apartamente și ateliere, unde beneficiar era familia lui Florian.

Mai mulți cetățeni prezenți în sală au ridicat probleme referitoare la încercarea de a se construi, deoarece aprobarea PUZ-ului respectiv ar duce la încălcarea proprietăților lor, mai ales că aprobarea s-ar face pe un drum de acces, iar propietățile familiei Florian au făcut obiectul unor retrocedări. În urma discuțiilor, s-a formulat un amendament de amânare a proiectului de pe ordinea de zi, care a fost votat de PSD, PPDD, PC, UDMR și o parte din PDL. Ovidiu Florian a început să turbeze, reproșându-le celor din PDL că nu au votat proiectul său. Din acel moment Floricică nu a mai participat la nici un subiect al ședinței.

Acest zmeu ce-și poartă labele în botoșei, face de rușine PNL-ul. Nu are prestanță deloc, este obraznic și nu respectă nici comunitatea care l-a ales.

Vorba lui Arghezi: Îmi dai târcoale năpârcă, omule netrebnic, de la șarpele span la șarpele flocos…

 

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii