CLujenii vor primi pe telefon ora de sosire în stații a mijloacelor de transport în comun

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Primăria Cluj-Napoca în colaborare cu CTP pregătește o aplicație care îi va informa pe cetățeni asupra orelor de sosire în stații a mijloacelor de transport în comun.

”Avem in pregătire împreună cu CTP aplicatia cu privire la ora de sosire în statie. Sperăm săfie finalizată până la sfârșitul lunii ianuarie. De asemenea, vom amplasa alte 20 de noi panouri in statiile de transport in comun. Acest lucru va ajuta clujenii sa isi calculeze mai bine timpul”, a declarat Boc.

Până în acest moment Primăria a amplasat 20 de panouri inteligente în stațiile din oraș. Mijloacele de transport în comun sunt dotate cu GPS, astfel că informațiile suntr transmise întimp real spre panourile amplaste în stații.

Compania de Transport Public continua alaturi de Primaria Cluj-Napoca proiectul de amplasare a panourilor informative in statiile de transport in comun, inceput prin programul de ticketing.

”Pe aceasta cale, urmarim sa ajutam cetatenii care folosesc transportul in comun cu informatii utile in timp real, care privesc programul autobuzelor si troleibuzelor”, a declarat primarul Emil Boc.

 

Ultimile articole

Articole populare

Lasa un comentariu

Te rugăm să introduci comentariul tau!
Introdu aici numele tău