aplicație

Clujenii vor primi informații pe telefon despre restricțiile de circulație și străzile unde se lucrează

Primarul Emil Boc a anunțat că municipalitatea pregătește o aplicație cu ajutorul cărora clujenii vor fi informați despre restricțiile de circulație din oraș.

”Pregătim o aplicație, sperăm să o avem gata pana în ianuarie, cu titlul cluj info, pe care cetățenii să o poată descărca pe telefon, sau să o acceseze de pe calculator, cu ajutorul căruia vor primi informațiile cu privire la închideri de străzi și restricții de circulatie. De exemplu când au loc evenimente în oraș sunt strazi închise sau restricționate iar cetățenii trebuie să fie informați. Imediat după ce primarul a semnat aprobările legale privind restricțiile, acestea să apară în aplicație”, a declarat Boc

De asemenea, tot în cadrul aceleiași aplicații clujenii vor fi informați despre străzile unde au loc lucrări, dar și despre avertizările ISU.

”Cetățenii vor fiinformați despre spargeri, dacă se lucrează la conducte de gaze, sau apă sau electrica. De exemplu acum pe Septimiu Albini se va lucra timp de o lună de zile la conducta de apă. Astfel clujenii vor ști că trebuie să evite acea zonă dacă se poatea. Scopul acestei aplicații este să nu fie pus cetățeanul în fața faptului împlinit. Aplicația va conține informații despre alertele de la ISU, cod galben, cod portocaliu, vijelie. Cetățeanul să fie astfel informat, să știe ce se întamplă. Această aplicație îi dă cetățeanului posibilitatea să obțină informații în timp real”, potrivit lui Boc.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii