Clujenii “supt” șosetele ducelui Mihai-Seplekhan !

IMG_1495

Tânărul Sepli n-a avut capacitatea intelectuală să învețe cum să folosească hârtia igienică sau brusturii și vrea să ajungă șăf de județ.  Acest pseudo-prinț local, cu vocabular din poiată vrea totul gratuit, fără nici o stavilă, uită că încă nu și-a putut desprinde izmenele din băncile școlii, de aceea și-a tras costume- fiind o mască pentru ăia proști!

Acest cocoș politic este fruntea, oul, mânzul, fătat de peneliști și pus să-și arate tâțele în fața mulțimii. Mihăiță se laudă prin presă și prin faptul că circulă cu IL PASSO pe bulevard. Așa dorință de afirmare, precum o are el, nu vezi decât la curcanii ce n-au mai văzut niciodată fund de curci.

Talentul său constă într-un singur lucru: plimbările pe coclauri. Ce mesaje poate transmite acest domn intelectualității clujene (cu toate ramurile sale), oamenilor de rând, studenților ?- Să aleagă Spirtu Hartet? Să facă amor seplecanian? Să intre în politică fără să aibă habar de nimic?  Să dea meditații la primării?

Clujul nu e Spermezeu, chiar dacă M.S. este Joiana Peneleului.

Partidele clujene sunt pline de viezuri, dar sportivul, juristul, expertul agronom rupe toate normele. De ce pana lui Socrate nu puneți tineri valoroși acolo? Mai bine puneți pe unu’ care dacă intră în bibliotecă se îmburdă toate cărțile, care dacă scoate o frază trebuie culese cuvintele cu gozărița?

„ Doamne Ajută ”, Mihai Seplecan !!!

 

Acest text este un pamflet. Seplecan trebuie să-și pună semne de întrebare și îndoială raportat la actele sale de stupiditate.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

comentarii

  • de acuma va baga multi bani la soseta asta, mai de mult umbla cu pantalonii stramti la o buca si acum face pe importantu cu zara si serus-ziii ma pe el.

  • E incredibil ce urat e tipul asta. Clasicul span din povesti. E si roscovan. Fereste-te de omul span si de omul ros, iar asta e ambele. Urat mai e, ptiu.