Clujenii, nemulțumiți de ștrandul pus la dispoziție de primărie

Primarul Emil Boc a anunțat că ștrandul din Grgorescu, aflat în subordinea primăriei, se redeschide în acest week-end.

Programul de functionare va fi de luni pana duminica intre orele 9.00 si 20.00. Sunt disponibile  doua bazine, unul cu o adancime de 1,50, iar cel de al doilea de 0,60 m. De asemenea, este disponibil si un tobogan acvatic pe doua nivele, singurul de acest fel din Cluj Napoca, dar si o trambulina pentru salturi, destinata copiilor.

Strandul este dotat si cu mobilier pentru jocuri de copii, unde a fost montat pavaj special.

Tarifele de acces in strand sunt urmatoarele:

Acces bazinele exterioare Tarife
Bilet intrare adulti + copii peste 12 ani 15 lei/zi
Bilet intrare copii 6 lei /zi
Copii cu varsta sub 3 ani Acces gratuit

De asemenea, sunt disponibile si urmatoarele pachete de abonamente:

  • – abonament familial cu 10 intrari pentru 2 adulti si un copil – 300 lei;
  • – abonament individual pentru copii de peste 10 ani – 150 lei;
  • – abonament individual pentru copii, studenti, pensionari, persoane cu dizabilitati – 100 lei.

In limita disponibila, in pretul de intrare este inclus si un sezlong.

 

Clujenii așteaptă un Aqua Park

Clujenii și-au arătat nemulțumirea față de opțiunea oferită de primărie, respectiv un bazin de 1,50 m. Aceștia îi cer lui Boc să își respecte promisiune și să amenajeze un Aquapark.

”Bine ca au cei din Arad, Oradea, Bucuresti si asa mai departe aqua park, dar orasul nostru, atat de laudat,nimic!E imensa suprafata de acolo si e langa Somes, ce vreti mai mult?”.

”De ce nu se construieste un aqua park in Cluj? Cred ca ar avea de castigat si primaria si cetatenii”.

”2 bazine, in bataie de joc. Unu de copii, celălalt cu apa atât de rece ca nu ai cum sa rezisti in el. Înainte mai era bazinul mare, acum e bataie de joc. Nu ai un Aqua Park in orasu asta, e ceva incredibil”

”Pentru un oras ca si Cluj Napoca este o rusine din pacate, ar fi ok pentru o comună sau un orasel dar pentru Cluj? Si mai faci tam tam tovarășe Boc”

Aqua Park-ul, blocat de magistrale și de lipsa unui investitor

Primarul Emil Boc a declarat că există două magistrale, una de gaz și una de curent ce trebuie mutate pentru a avea terenul disponibil în vederea realizării unui Aquapark. Ulterior rezolvării acestor probleme ar urma să fie căutat un investitor dispus să realizeze acest proiect

”Avem un blocaj uriaș la SUN din cauza unei magistrale de gaz, o conductă subterană. Acea problemă poate să fie până la urmă surmontată, dar există și o a doua problemă. Este magistrala de la Transelectrica ce traversează parcela de teren necesară Aqua-parkului. Pentru mutarea acesteia sunt necesare mai multe avize și costă aproximativ 500 de mii de euro. Acești bani at trebui să fie suportați de consiliul local. Pe locul unde trebuie deviată magistrala de gaz este o proprietate privată și ne va trebui acordul acelui proprietar pentru a modifica traseul acelei magistrale. După obținerea tuturor avizelor aș prefera să facem o ofertă unui investitor privat să suporte costurile și să facă un aquapark. Clujul s-a schimbat, cererea pentru un acvaparc este serioasă. Cred că dacă am scoate la licitație am primi și oferte pentru acest proiect. Solicitări din partea clujenilor există”, a declarat Boc.

 

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii