Cluj-Napoca: cea mai mare creștere a numărului de turiști pe primele 6 luni din an

Municipiul Cluj-Napoca are cel mai mare ritm de creștere al numărului de sosiri ale turiștilor, comparativ cu orașele aflate în topul vizitatorilor din România. În primele 6 luni ale acestui an, creșterea a fost de 28,15%. Numărul sosirilor a ajuns la 218.643, comparativ cu aceeași perioadă din 2016, conform Institutul Național de Statistică.

În total, în perioada ianuarie – iunie 2017, au fost înregistrate 218.643 sosiri, față de 170.603 în aceeași perioadă a anului precedent. Numărul de înnoptări a crescut de la 321.843 în 2016 la 400.723 în acest an.

De asemenea, solicitările adresate Centrului de Informare Turistică al Municipiului Cluj-Napoca au înregistrat o creștere record în primele 6 luni ale anului (50.78%).

Cluj-Napoca rămâne un oraș efervescent la mijloc de vară – evenimente cu o diversitate culturală ce ilustrează dinamica orașului au loc pe tot parcursul acestui sfârșit de săptămână.

Imaginile arată momente de la Zilele Culturale Maghiare din Cluj și Seri de vara clujene. Tot în aceasta perioada au loc la Cluj-Napoca festivalul Transylvania History Days, iar la Baza Sportivă Gheorgheni se desfășoară competiții naționale de patinaj-role.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii