VIDEO Noul clip de promovare a României

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Ministerul Turismului a lansat noul clip de promovare a României ca destinaţie ideală pentru 365 de zile de vacanţă pe an. Filmul cuprinde imagini reprezentative pentru toate formele de turism din ţara noastră.

Clipul pune accent pe senzaţiile şi experienţele trăite de turiştii care acceptă invitaţia de a vizita România. Prin intermediul unor obiective simbolice pentru ţara noastră, potenţialii turişti au ocazia să experimenteze trăiri inedite şi autentice oferite de destinaţia turistică România.

Filmările clipului au fost făcute în toate regiunile ţării şi au surprins destinaţii emblematice şi locuri unice din România.

Obiectivul realizării noului clip de promovare a fost de a promova destinaţia turistică România prin accentuarea avantajelor sale competitive.

Clipul cuprinde imagini relevante pentru tot ce şi-ar putea dori un turist prins în aventura descoperirii unei destinaţii noi.

‘Sunt numeroase destinaţii turistice prezentate în clip! Nu am uitat niciun domeniu care ar putea atrage turiştii în România! Avem de la imagini cu monumente UNESCO, la obiective unice în lume, peisaje de vis şi chiar cadre care ilustrează perfect felul de a fi jovial al românului, pus pe distracţie! Acest proiect a fost un obiectiv pe care mi l-am propus încă de la primele zile ca ministru al Turismului. Clipul este doar începutul unei campanii de promovare integrate, care va pune România în prim-planul atenţiei tuturor’, a declarat ministrul Turismului, Bogdan Trif.

Filmul a fost creat pentru a fi utilizat în campaniile de promovare ale Ministerului Turismului, precum campanii TV şi marketing online. În aceeaşi măsură clipul va fi promovat şi cu ocazia unor evenimente interne şi externe.

Ministerul Turismului a mai realizat, la sfârşitul anului trecut, un film de promovare a turismului cultural şi de city-break care va fi folosit, de asemenea, în cadrul viitoarelor campanii de promovare.

Ultimile articole

Articole populare