Chioșcurile de pe Aleea Stadionului vor fi desființate

Primarul Emil Boc a anunțat că în următoarea perioadă, datorită evenimentelor numeroase care au loc în proximitatea parcului Central, chioșcurile de pe Aleea Stadionului vor fi desființate temporar. Comercianții au fost deja înștiințați că începând din 1 iulie, nu mai pot să își desfășoare activitatea. Aceasta este o schimbare comparativ cu anul trecut când funcționarea acestor chioșcuri a fost desființată doar pe perioada festivalului Untold. Primarul Emil Boc a declarat că deținătorii acestor chișcuri știau că au contracte valabile doar până la sfârșitul lunii iunie, astfel că această decizie nu ar trebui să îi ia prin surprindere.

”Chioșcurile de pe Aleea Stadion au primit abonamente până în 1 iulie. Pentru că în perioada iulie-august sunt foarte multe evenimente, Olimpiada de Matematică care implică restricții de securitate, urmează Campionatul European de tenis de Masă. Legal abonamentele au fost emise până în 30 iunie. Vom continua în toamnă după ce aceste evenimente se vor încheia. Nimeni nu poate să spună cu nu a știut, deoarece la emiterea abonamentelor termenul a fost de 30 iunie”, a declarat Boc.

Mai mult decât atât, primarul atrage atenția că aceste construcții sunt temporare și că durata lor de viața este oricum limitată, având în vedere că se lucrează la o strategie pentru restructurarea întregii zone și la amenajarea unor noi puncte de vânzare care vor fi alocate în urma unei licitații.

”Toate aceste construcții au caracter temporar, nu au caracter definitiv. Se lucrează la un proiect amplu de restructurare a întregii zone, cu o zonă specială care să fie acreditată definitiv, cu licitație pentru fiecare loc. Până atunci am acceptat această variantă temporară și nimeni nu poate spune că nu a știut că are abonament până în 30 iunie”, potrivit primarului.

 

Latest articles

Related articles