Chel Guevara vinde Transilvania Lifeless

   Tibi Fărcaş, pe blogul său, a anunţat că Zoltan Teszari, patron de Digi, proprietar de cablu şi altele, preia postul Transilvania Live. Acesta aparţine acum lui Paszkany Arpad şi prietenilor lui în ticăloşenii bugetare, Ianoş Rusz eş Loţi Donko. Din câte am aflat, e vorba de o dezvoltare, atât teritorială cât şi de concept, a respectivului post. Postul Transilvania Live este singurul post de pe mapamond care are cote de rating mai mici decât o dansatoare la bară, care se odihneşte între două evoluţii. De aceea, Paszkany a renunţat să mai umărească propria-i televiziune. Are club, are bară, are şi dansatoare… Ce-i drept, Arian Gherman îi mai ridica apetitul, dar pentru doi pingăi saltă şi ăla cracii în aer şi bacnota-n chiloţel.

 

   Pentru publicul larg, nu prea contează al cui este postul (de jure) Transilvania Live. De facto, după cifrele de rating, postul se numeşte Transilvania Lifeless. Dacă Arian Gherman continuă cu munca de ilegalist antiromân secesionist, e clar că se primesc ordine şi bani, în continuare, de la Budapesta. Că Paszkany se dă cu media la fund poate interesează galeria lui kavesecistă fomistă, care prestează orice pentru un sandwich. Pe alţii nu trebuie să-i mire jocul lui de-a baba oarbă şi cheală, ci să aştepte viitoarea politică a postului. Pot să pun pariu că politica va fi aceeaşi. „ Grande Revolucion” va continua şi cei doi, Chel Guevara şi Chel Guevara Jr. (foto) tot de dezmembrarea României se vor ocupa.

Infidel Castro 

chel guevarra

(Textele şi grafica din „Cronica pârâciosului” aparţin cititorilor. În consecinţă, trebuie considerate pamflet, atât de cititori cât şi de eventualii judecători nervoşi şi supăraţi pe viaţă, şi pe ambientul internautic înconjurător.)

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii