Buletinul românesc, fără putere în Anglia. Englezii au anunțat că regulile de intrare în țara lor se vor schimba

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Statul britanic a anunțat în cursul serii de ieri că există posibilitatea ca din octombrie 2021 să interzică trecerea granițelor engleze doar pe baza buletinului. Această regulă se aplică inclusiv statelor UE, guvernul Johnson publicând ieri o versiune actualizată a Modelului de administrare a frontierei.

„Astăzi, 8 octombrie, Guvernul a intensificat pregătirile pentru încheierea tranziţiei post-Brexit prin publicarea unei versiuni actualizate a Modelului de operaţionalizare la frontiere, care conţine detalii suplimentare despre modul în care va funcţiona frontiera dintre Marea Britanie şi UE şi despre măsurile pe care vor trebui să le ia companiile active în domeniul comerţului, transportatorii şi pasagerii”, anunţă Executivul de la Londra într-un comunicat postat pe site-ul propriu.
„Noile reguli le oferă detalii suplimentare companiilor şi pasagerilor despre modul în care va funcţiona frontiera dintre Marea Britanie şi UE la finalul perioadei de tranziţie. Transportatorii vor avea nevoie de un Permis de acces de tip Kent pentru a trece frontiera. Modelul confirmă măsura potrivit căreia cărţile de identitate din Uniunea Europeană, Spaţiul Economic European şi Elveţia nu vor fi acceptate pentru călătoriile în Marea Britanie, inclusiv pentru şoferi, începând din octombrie 2021″, precizează Guvernul de la Londra.
Guvernul britanic subliniază că accesul se va face din octombrie 2021 pe baza pașaportului.

Ultimile articole

Articole populare

Lasa un comentariu

Te rugăm să introduci comentariul tau!
Introdu aici numele tău