taximetrie

Boc laudă serviciile de taximetrie din Cluj

Primarul Emil Boc a declarat că serviciile de taximetrie din Cluj-Napoca le-au lăsat o impresie foarte bună celor ce au vizitat orașul.

”Dacă ne uităm la ceea ce înseamnă taximetrie, aceștia plătesc o grămadă de taxe. De multe ori îmi dau seama cât de complicat este să reziste pe piață, să plătească toate taxele și să aibă și mașinile în regulă. Am primit aprecieri pentru taximetriști de la oamenii care au venit în oraș cu ocazia diverselor evenimente. 95% au fost impresii pozitive vizavi de modul cum s-au raportat la clienți. E o carte de vizită extrem de importantă. Mă bucur că la Cluj, spre deosebire de alte părți ale țării sunt servicii de calitate. Noi avem în permanență controale. Mașinile care nu corespund, 1,2 sau 3% sunt eliminate din sistem. Nu spun că totul e perfect, spun că 95% imaginea primită este una pozitivă”, a declarat Boc.

Clujenii nu sunt atât de mulțumiți de serviciile de taximetrie

Situația nu este însă atât de roz cum o descrie edilul Clujului. Clujenii au semnalat mașinile vechi sau murdare și taximetriștii nepoliticoși. De asemenea, cele mai multe nemulțumiri sunt îndreptate asupra tarifelor mari practicate de taximetriștii de la aeroport.

Dar taximetristii de la aeroport? care nu te duc cu bon sau cu mai putin de 100 de RON?

Va rog schimbați regulile la acordarea autorizației de taxi! Masina sa nu fie mai veche de 3-4 ani. Sunt sicrie pe roti, hârburi si foarte jegoase.

Exista masini fara aer conditionat!!! soferii de taxi prefera sa stea cu geamul deschis si sa nu dea drumul la clima!

Citește și:

O firmă de taxi face legea la Aeroport. Zeci de sesizări din partea clujenilor

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare