Bacchus de Cluj, Ioan Bîldea PNL iubește vinul mai mult ca politica

ioan bildea vin

Ioan Bildea, un liberal peste “mașinile de cusut” din Cugir se mută cu arme și muniții pe dealurile Feleacului și încearcă să ducă și el o viață de boieraș.

Bildea împacă utilul cu plăcutul: în loc de mitraliere împarte carafe de vin roșu, roze și alb, depinde de dispoziția dumnealui. Acesta nu se ascunde să-și arate marele talent de somelier pe care partidul din care face parte nu i l-a recunoscut și postează fotografii cu vinuri fel și fel pe contul său personal de facebook. Are o colecție impresionată de poze cu vinuri, aproape mai multe decât cu activitatea lui de reprezentant al clujenilor și al tinerilor liberali din județ.

Bîldea abia a așteptat să intre în consiliul local Cluj-Napoca și să se bată în vorbe cu Boc, vorba aia- câinele care latră nu mușcă. Ionel Bîldea a apărut în presă mai ceva ca Elodia și este considerat inamicul public numărul 1 al primarului; tot timpul- ba îl acuză, ba îi dă lecții, dar nu vine cu nimic concret, defapt nu știe cu ce se mănâncă administrația. Cugireanul crede că dacă știe  și poate să bea vin la greu, poate să facă și politică.

Colegii lui din PNL spun că de fiecare dată când dă ochii cu Boc, sau merge la ședințele de consiliu local, înainte, servește cu pasiune un vin și merge la KFC să mănânce niște aripioare de pui. Asta-i dă curaj, “iar micul” Napoleon îl înfruntă cu eroism pe edilul municipiului Cluj-Napoca.

Pasionat de numa’  după colegele, pardon, subordonatele lui din TNL, „somelierul” le invită la un vin de calitate și le prezintă agenda politică pe un an întreg: Te bagi, ori nu te bagi, da vinu-i pe bani!

Din pozele pe care le-a postat Ionică Bîldea pe facebook cu felurite vinuri, afirmațiile sale sunt următoarele, deosebite: Afară ninge  -wine is the answer, lunecos, bolovanul, Prințul Matei…face tot ce vrei, Eminescu să ne judece, transformă orice garsonieră în villa, nu e ceea ce pare, wake me up when it’s all over, pentru că…merit;) , ispita seacă, Seamănă cu o unguroiacă…dar nu e;) ,  În noapte mă trezesc Cu luna de pe cer vorbesc…Măi maiiii…-toate aceste replici sunt referitoare la dulcile sale vinuri.

Să nu-i crape o arteră

Duce – o viață austeră

Și vrea ca să trăiască

La Valea Călugrească– “Teodor Nicolin”

Liderul teneliștilor clujeni are ambiții de mare politician, este pe urmele lui Crin, dar din ceea ce  se arată, în scurt timp cu banii adunați de la consiliul local și din cotizații de la partid își va deschide o cramă, unde va da lecții despre cum se bea un vin, la domnișorele drăguțe și la domnii cu principii liberale.

Iată și pozele:

bildea1

bildea2

bildea4 bildea3

bildea4

bildea5

bildea6

bildea8 bildea7

bildea8

bildea9

bildea10

bildea11

bildea12

 

Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

comentarii

 • Ce stire de pedelisti patetici, ciuda va roade pana in oase :)
  continuati ca sa avem de cine sa ne distram in continuare bocilacilor :))

 • Mega tare mister geana, m-am prapadit de ras, deja il citesc a 4 oara:))))))))))))))))))))))
  Esti nebun…tine-o tot asa:))))))))))

 • :))))))
  =)))))
  Baldisor a facut burtica si o duce bine….cand e uioreanu langa tine
  Ii plac fetitele, mai ales cele noi din partid, dar ii mai place si berea:))) cand nu are vin trage pe bere

 • Ui la el ce s-a ingrasat ca un purcelus. Numai bea si manca si face pe eroul de fatada, dar e un om fal, un gagigar-asa cum ii permite fizicul. Rusine. Un om politic nu se lauda cu bautura. Fape baiete, fapte