Autostrada Gilău-Nădășelu: Șapte oferte pentru podul peste Someș

Tronsonul de autostradă Gilău Nădășelu este aproape finalizat, însă acesta nu va putea fi dat în funcțiune decât anul viitor, odată cu finalizarea Nodului Gilău, adică a unui pod care să treacă peste Someș.

Nodul Gilău este cel care va lega acest tronson de restul Autostrăzii A3, spre Câmpia Turzii. Podul a fost început de Bechtel, nu a fost terminat și de atunci se tot așteaptă finalizare lui.

Inițial licitația a fost demarată în 2015, documentați a fost însă slabă astfel că licitația a fost anulată. Ulterior s-a reproiectat și cu o documentație solidă, lucrarea a fost scoasă la licitație.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere informează că în data de 09.02.2017, a avut loc depunerea ofertelor în cadrul procedurii de achiziție publică “Finalizarea lucrărilor la Nodul Gilău și conexiunea dintre Secțiunea 2B cu Subsecțiunea 3A1, Autostrada Brașov – Târgu Mureș – Cluj – Oradea”.

Au fost depuse un număr de 7 oferte, după cum urmează:

    Asocierea: Copisa Constructora Pirenaica S.A. – S.C. Copisa Construcții S.R.L.

    Asocierea Delta Con S.R.L. Dorohoi – Alveare Group Consorzio Stabile Italia

    Asocierea ICM SPA – Nord Conforest SA

    Implenia Baugesellschaft m.b.H.

    Asocierea Societatea Comercială De Construcții Napoca S.A.- Ricciardello Construzioni SRL – Aduro Impex SRL

    Tirrena Scavi Spa Italia

    Viarom Construct S. R. L.

Valoarea estimată a contractului este de 48.566.561,23 Ron fără TVA. Durata contractului este de minim 70 de luni şi cuprinde: 10 luni perioada de execuţie a lucrărilor şi minim 60 de luni perioada de notificare a defecţiunilor. Durata contractului de lucrări poate varia în funcţie de perioada de notificare a defecţiunilor, suplimentar ofertată de operatorul economic desemnat câştigător.

Târgu Mureș-Ungheni, relicitat

Pentru achiziţia contractului de lucrări “Realizarea Autostrăzii Braşov – Târgu Mureş – Cluj- Oradea, Lotul 1: Târgu Mureş – Ungheni şi Drum de legătură- relicitare”, a fost lansat Anunţul de participare numarul 170795/21.10.2016, prin publicarea în SEAP. Contractul prevede execuţia lucrărilor pentru următorul tronson de autostrada: Lot 1: Târgu Mureş–Ungheni (4,5 km) + drum de legătura (4,7 km).

Valoarea estimată a contractului este de 284.915.969,74 Ron fără TVA. Durata contractului este de minim 78 de luni şi cuprinde: 18 luni perioada de execuţie a lucrărilor şi minim 60 de luni perioada de notificare a defecţiunilor. Durata contractului de lucrări poate varia în funcţie de perioada de notificare a defecţiunilor, suplimentar ofertată de operatorul economic desemnat câştigător.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii