autobuze mercedes

Autobuzele școlare din Cluj revin din 14 septembrie. Care sunt noile trasee pe care vor circula

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat pentru Ziua de Cluj căvor fi introduse noi trasee pentru autobuzele școlare, care vor fi repuse în circulație de la 14 septembrie.

„Autobuzele școlare o să le avem la dispoziție pentru 14 septembrie. Avem și trasee suplimentare, inclusiv din cartiere care până acuma nu făceau parte din programul acesta. Pot să vă spun că vor fi rute din cartierul Lomb, rute din Iris, spre zona centrală, rută de pe Observatorului va fi prelungită cu 5 km, până pe Eugen Ionescu, prin Făget, până la Vila Tușa”, a declarat primarul Emil Boc.

Programul de autobuze școlare dedicate pentru transportul elevilor a fost propus și votat de clujeni în cadrul procesului de bugetare participativă online desfășurat de Primăria Cluj-Napoca în 2017. Municipalitatea a implementat în primă fază propunerea ca proiect pilot, extinzând apoi, transportul pentru elevi de la 5 la 12 trasee și la mai multe școli din municipiu, ca urmare a răspunsului pozitiv din partea familiilor și profesorilor. Potrivit datelor primăriei, în 2018 au fost transportați 24.000 de elevi, iar în 2019, 108.000 elevi.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii