Au început lucrările pe trei străzi din zona Parcului Central. Circulația va fi îngreunată (FOTO)

Viceprimarul Dan Tarcea a declarat că trei străzi din cona Parcului Central, Nuferilor, Cișmigiu și Arany Janos au intrat în proces de modernizare.

”Avem o lucrare destul de mare în zonă. Este vorba de străzile Nuferilor, Cișmigiu și Arany Janos. este o investiție de 3,5 milioane de lei. Banii sunt alocați din bugetul municipiului Cluj-Napoca. Prin modernizare vom schimba trotuarele, vom muta parcările de pe o parte pe cealaltă, vom îngropa toate cablurile din zonă, și practic odată cu finalizarea acestei investiții vom da o coerență mult mai bună parcului. Trotuarele vor fi cu granit, parcările vor fi cu piatră cubică ca să facă parte dintr-un ansamblu urban coerent și cât mai frumos”, a declarat Tarcea.

Circulația va fi îngreunată timp de două luni și jumătate cât durează lucrările, iar cel mia probabil locurile de parcare vor fi temporar desființate.

”Îmi cer scuze anticipat pentru deranjul care îl vom provoca acolo, două luni și jumătate va fi un deranj pentru cei care au fost învățați să parcheze în zonă, nu avem altă variantă decât să blocăm traficul”, potrivit lui Tarcea.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare