Au fost alocați bani în plus pentru drumurile județene

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Întrunit în ședință ordinară joi, 29 iunie a.c., forul deliberativ al județului Cluj a aprobat proiectul de hotărâre privind rectificarea bugetului propriu al județului pe anul 2017, proiect inițiat de președintele Consiliului Județean, domnul Alin Tișe.

            În acest sens, plenul reunit al forului administrativ județean a hotărât rectificarea pozitivă a bugetului cu suma de 3.500.000 lei pentru continuarea lucrărilor de modernizare și întreținere curentă a rețelei de drumuri județene.

            „Este o veste bună pentru clujeni întrucât în acest fel vor putea beneficia de lucrări de reparații și de modernizare o serie de drumuri extrem de importante. Hotărârea de astăzi este o nouă dovadă a faptului că drumurile județene reprezintă cu adevărat prioritatea zero a acestui mandat”, a declarat Președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe.

În ceea ce privește destinația exactă a acestor fonduri, suma de 2.500.000 lei reprezintă o suplimentare acordată în vederea demarării de noi lucrări, respectiv pentru continuarea lucrărilor de întreținere deja începute pe unele sectoare de drumuri județene. Totodată, bugetul va beneficia suplimentar de suma de 1.000.000 lei destinată continuării lucrărilor în profunzime, de reabilitare și modernizare a drumurilor județene, banii provenind din decontările efectuate de Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, prin intermediul Programului Național de Dezvoltare Locală.

Ultimile articole

Articole populare

Lasa un comentariu

Te rugăm să introduci comentariul tau!
Introdu aici numele tău