Acasă Administrativ Asfaltarea între localitățile Borșa și Vultureni a fost finalizată

Asfaltarea între localitățile Borșa și Vultureni a fost finalizată

asfaltarea

S-a finalizat asfaltarea între localitățile Borșa și Vultureni. Lucrările de modernizare și reabilitare pe fonduri europene derulate de Consiliul Județean Cluj pe lotul 1 al Drumului Bistriței – DJ 109 Răscruci – Borșa – Vultureni, de la km 0+000 la km 20+786, avansează în ritm susținut.
Astfel, Consiliul Județean anunță finalizarea așternerii stratului de beton asfaltic, între km 11+350 – km 20+786, mai exact de la ieșirea din localitatea Borșa până în Vultureni.
În prealabil, au fost realizate defrișări, lucrări de reprofilare taluz pe întregul sector, poduri și podețe, asigurându-se totodată și accesul la proprietăți. De asemenea, s-au executat plombări, reparații la dale de beton, casete pentru lărgirea sistemului rutier și ziduri de sprijin.
Investiția face parte din proiectul cu finanțare europeană ”Îmbunătățirea infrastructurii rutiere de importanță regională – Traseu Regional Transilvania Nord, Drumul Bistriței, prin modernizarea și reabilitarea DJ 109 (intersecție DN1C – limita jud. Sălaj) de la km 0+000 la km 31+976”.

Asfaltarea între localitățile Borșa și Vultureni a fost finalizată

Citește mai mult despre stil de viațăsfatul medicului și idei practice.

Exit mobile version