D.G.A.S.P.C. Cluj

Alin Tișe: Campanie denigratoare împotriva Consiliului județean, din bani publici

Atitudinea iresponsabilă a unor directori de regii / societăți aflate în subordinea Consiliului Județean, de a comanda articole de atac denigratoare, plătite din bani publici, la adresa Consiliului Județean și a președintelui Consiliului Județean, intră în sfera ilegalității și nu va rămâne fără consecințe.

Bugetele pentru publicitate aprobate prin votul consilierilor județeni pentru aceste subordonate s-au făcut, spre exemplu în cazul Aeroportului, pentru a-l mediatiza (chiar dacă este singurul din județ!) și nu pentru a mediatiza companiile aeriene sau zborurile acestora. Banii respectivi nu au fost aprobați pentru ca directorii acestor instituții subordonate să comande articole denigratoare împotriva Consiliului Județean care, de fapt, a aprobat acești bani, ceea ce a dus, implicit, la reducerea profitului ce altfel trebuia vărsat la bugetul județului.

Comportamentul acestor directori care își permit să își cumpere imagine și să comande articole denigratoare la adresa instituțiilor tutelare care finanțează aceste regii / societăți și în subordinea cărora legal se află este nepermis, inadmisibil și ilegal.

Cei care au confiscat aceste instituții se comportă asemeni unor afaceriști pe bani personali, realizând pe bani publici adevărate execuții împotriva celor care nu acceptă voința lor.

Președintele Consiliului Județean Cluj a luat act de această campanie denigratoare făcută pe bani publici și va acționa în consecință, în virtutea legilor acestei țări.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii