Alegeri la PNȚCD Cluj

PNTCD Cluj organizează sâmbată, 28.01.2017 orele 11, la sediul partidului din Cluj-Napoca, str. V. Alecsandri nr. 1 ap. 1 (subsol), Adunarea Generală a membrilor Organizației Județene PNȚCD pentru alegerea Biroului de Conducere Județean. Sunt așteptați toti membri și simpatizanții PNȚCD CLUJ.

În cazul în care nu se va întruni cvorumul Adunarii Generale aceasta se va reprograma în aceeași zi, 28.01.2016 de la orele 13.

Pentru membri PNTCD candidați la funcțiile Biroului va rugam sa ne contactați pe mail pntcd.cluj@outlook.com sau la telefon 0741 611 312 în vederea intocmirii cererilor de candidatură și înregistrării moțiunilor de candidatură.

Presedinte interimar PNTCD Cluj

Ramon Moldoveanu

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

1 comentariu

  • 5 TRASEISTI MAGNIFICI pentru INFERN !! GROPARII PNTCD CLUJ !!

    Voteaza si simpatizantii??…ajuta la cvorum !! Mi-e teama ca o sa fie ca si cu un candidat la primaria Oradei de la alegerile locale unde faimosul candidat a primit 16 voturi !! Deci nu l-au votat nici macar familia si vecinii !! In ce masura echipa Horea S. Dan,Dragan Dan Marius,Adrian Coroianu si binenteles …faimosul Ramon Moldoveanu mai are vreo legitimitate dupa ce pntcd Cluj in urma catastrofalelor rezultate obtinute la toate genurile de alegeri in principiu este sublim …dar lipseste cu desavarsire…dati-mi voie sa fiu sceptic !! O echipa de traseisti…dar cum ii turcu ii si pistolu…Pavelescu traseist…cei 5 Magnifici sau mai bine zis cei 5 pentru infern de la Cluj ….vor ingropa PNTCD-ul !!