Acoperiș nou la Biserica din Ocolișel

Biserica din Ocolișel (comuna Iara) are acoperiș nou. Acolo unde administrația și comunitatea reușesc să colaboreze și să conlucreze, spre binele tuturor, se pot contoriza și astfel de rezultate.

Cu puțină vreme în urmă, Consiliul Local Iara a aprobat, prin HCL 58/2019, alocarea sumei de 10.000 lei către Biserica Ortodoxă Ocolişel, în vederea înlocuirii țiglei de pe acoperişul lăcașului de cult.

Lucrurile bune nu au întârziat să apară. Țigla a fost achiziționată, iar prin acțiunea voluntară a enoriașilor din Ocolișel a și fost montată. E meritul liderilor locali – preotul satului și gospodatul comunei -, dar și al localnicilor, care au demonstrat că… omul sfințește locul, (și) în satele clujene.

Acoperiș nou și la școala din sat.  Pentru că un lucru bun nu trebuie să vină niciodată singur (parafrazând un dicton mai puțin generos, însă), atenția va fi îndreptată de administrația locală către Școala din Ocolișel, care urmează să fie pregătită pentru debutul anului școlar. Tot în conlucare cu localnicii!

Citește mai mult despre stil de viațăsfatul medicului și idei practice.

Latest articles

Related articles