A fost finalizată asfaltarea drumului județean 161 Panticeu – Sărata – limită cu județul Sălaj

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Consiliul Județean (CJ) Cluj a anunțat finalizarea lucrărilor de asfaltare la drumul ce duce din Panticeu, prin Sărata, până la ieșirea din județ, către Sălaj. Tronsonul asfaltat are o lungime totală de 7 kilometri.

„Consiliul Județean Cluj a finalizat asfaltarea drumului județean 161 Panticeu – Sărata – limită cu județul Sălaj

Consiliul Județean Cluj aduce la cunoștința participanților la trafic şi a locuitorilor din zonă faptul că au fost finalizate lucrările de asfaltare pe drumul județean 161 Panticeu – Sărata – limită cu județul Sălaj.

Lucrările au vizat un sector în lungime de 7 kilometri, de la kilometrul 41+100 până la kilometrul 48+100.

Anterior asfaltării, au fost executate lucrări constând în reprofilarea drumului cu cilindrare și adaos de piatră spartă, tratarea burdușirilor și a tasărilor, respectiv refacerea fundației de balast și a fundației de piatră. Totodată, au fost realizate casete în vederea lărgirii căii de rulare, pe anumite sectoare, aducerea la profil a acostamentelor, curățarea șanțurilor și a rigolelor, desfundarea podețelor, tăierea lăstărișului din vecinătatea căii de rulare și așternerea de strat de balast stabilizat, ca lucrări premergătoare așternerii de covor asfaltic, pe întreaga lungime a sectorului vizat.

Nu în ultimul rând, pentru completa finalizare a lucrărilor urmează a mai fi executate lucrări constând în realizarea și completarea de acostamente precum și lucrări de marcaje și semnalizare rutieră”, au anunțat cei de la CJ Cluj, prin intermediul unei postări pe contul oficial de Facebook.

Ultimile articole

Articole populare

Lasa un comentariu

Te rugăm să introduci comentariul tau!
Introdu aici numele tău