autobuze mercedes

60 de autobuze Mercedes vor ajunge la Cluj-Napoca (FOTO)

Parcul auto al Companiei de Transport Cluj-Napoca va fi completat cu 60 de autobuze Mercedes-Benz Conecto Euro 6. Primele astfel de autobuze vor ajunge curând pe străzile din Cluj-Napoca.

Autobuzele Mercedes-Benz Conecto Euro 6 au o lungime de 12 metri, și corespund tuturor normelor europene in domeniu.

”Noile autobuze Mercedes-Benz Conecto Euro 6 dispun de o capacitate totala de transport de 106 calatori, din care 27 locuri pe scaune si 79 locuri in picioare. Puterea motorului diesel este de 220 kW (299 CP), avand norma de poluare Euro 6. Podeaua este 100 % coborata, iar pentru persoanele cu dizabilitati exista un loc special amenajat in salon, cat si pentru carucioarele copiilor”, informează pe blogul său, Victor

Alte dotari importante incluse: sistem de incalzire in sezonul rece, aer conditionat in salonul calatorilor si in cabina soferului, afisaje de traseu exterioare cu LED-uri (fata, lateral, spate), indicator vizual interior de statii cu LED-uri, sistem de numarare a calatorilor transportati, sistem de supraveghere video in interior si exterior, sistem de ticketing, sistem de urmarire a autobuzului prin GPS, etc.

În Cluj-Napoca au fost puse in circulatie in primavara 15 autobuze Mercedes-Benz Conecto G Euro 6. Pe 31 Mai 2018, Cluj-Napoca a devenit singurul oras din Romania care a introdus in exploatare  primele autobuze elctrice. În perioada următoare se are în vedere achiziționarea a 50 de troleibuze și 22 de tramvaie.

Te poate interesa și:

Premieră națională la Cluj-Napoca: transport în comun cu autobuze electrice (FOTO, VIDEO)

Primăria și CTP Cluj achiziționează alte 60 autobuze Mercedes pentru transportul în comun

Cele 15 autobuze Mercedes intră de azi în circulație

 

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare