Un nou spațiu verde în Cluj-Napoca, adiacent Parkingului Primăverii 20

Parkingul Primăverii 20 a fost finalizat și va fi dat în folosință în viitorul apropiat, acesta urmând să aibă alături și un parc cu o întindere de 4.000 de metri pătrați.

Primarul Municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a anunțat amenajarea spațiului verde la care, conform unei postări de pe Facebook, a ajutat și el.

Costul parcului ce urmează a fi inaugurat în curând este de aproximativ 500 de mii de lei, acesta urmând să dispună de 9 aparate de fitness, 2 mese de ping-pong, 2 mese de șah cu băncuțe, 22 de băncuțe și o masă cu băncuțe.

„Împreună cu colegii mei am dat azi «o mână de ajutor🤗» la montarea gazonului rulat din parcul adiacent parkingului Primăverii 20.

Parkingul cu 379 locuri de parcare este finalizat și va fi dat în folosință în perioada următoare.

În zona limitrofă parkingului amenajăm un mic parc pe o suprafață de 4.000 mp. Aici va fi montat gazon rulat pe o suprafață de 2.424 mp, întreținut prin utilizarea unui sistem modern de irigații.

Lucrările la acest parc includ și plantarea a 55 arbori cu balot, amenajarea unui loc de joacă pentru copii, dar și zonă de fitness cu aparate instalate pe dale din granule de cauciuc.

Alte detalii despre proiect:

  • 9 aparate de fitness
  • 2 mese de ping-pong
  • 2 mese de șah cu băncuțe
  • 22 băncuțe
  • 1 masă cu băncuțe.

Valoarea totală pentru amenajarea zonei de agrement, anexă a parkingului Primăverii 20, este de 499.048,54 lei fără TVA.

Menționez că noul parking are 16 locuri dedicate persoanelor cu dizabilități și 4 locuri de parcare pentru motociclete/mopede. Pe lângă acestea, există și 60 locuri amenajate pentru biciclete (rastel mobil), dar și stații de încărcare pentru mașini electrice”, a scris Emil Boc pe pagina sa de Facebook.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii