Proiecte mari de infrastructură blocate. Ministrul Transporturilor : Guvernul va lua măsuri

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

 Guvernul va modifica legislaţia privind judecarea în instanţă a contestaţiilor depuse la licitaţii, în contextul în care mari proiecte de infrastructură rămân blocate ani de zile și nu se pot obține bani din fonduri europene, a declarat Ministrul Transporturilor, Lucian Bode.

Lucian Bode a mai declarat că ministerul va lua „măsuri de capacitate administrativă”  pentru implementarea proiectelor de modernizare a infrastructurii de transport.

„Dacă vom sta ani de zile în contestaţii, cu siguranţă vom pierde bani europeni şi nu îmi doresc acest lucru. Vom trece la modificarea legislaţiei, la simplificarea modului în care sunt judecate aceste contestaţii, cum se judecă aceste contestaţii în instanţă, astfel încât să putem să accesăm aceşti bani gratis, bani europeni (…) Avem 250 de milioane de euro bani europeni disponibili pentru a achiziţiona material rulant nou şi, din păcate, şi cu primul lot de 40 de rame, şi cu cel de-al doilea lot, de 20 de rame, suntem blocaţi în instanţă”, afirmă ministrul.

Ultimile articole

Articole populare

Lasa un comentariu

Te rugăm să introduci comentariul tau!
Introdu aici numele tău