D.G.A.S.P.C. Cluj

Alin Tise nu a beneficiat de venituri din proiecte europene

Apropierea campaniei electorale nu justifică în niciun fel minciuna şi dezinformările.

Pentru o corectă informare a opiniei publice şi pentru a evita orice speculaţie sau dezinformare referitoare la acest subiect, Consiliul Judeţean Cluj formulează următoarele precizări:
Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe, nu a beneficiat şi nu beneficiază în niciun fel de venituri provenind din proiecte europene sau din activitatea Unităţilor de Implementare a acestora.
Potrivit legislaţiei în vigoare, pentru activitatea derulată în această calitate, Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj primeşte o indemnizaţie lunară în sumă fixă, căreia nu i se aplică niciun fel de alte sporuri sau sume suplimentare. Astfel, conform articolului 101, alin. 4, al Legii nr. 2015/2001 a administraţiei publice locale, cu modificările şi completările ulterioare,

„Pe durata mandatului, preşedintele şi vicepreşedinţii consiliului judeţean primesc o indemnizaţie lunară, ca unică formă de remunerare a activităţii corespunzătoare funcţiilor de preşedinte, respectiv de vicepreşedinte al consiliului judeţean, care reprezintă baza de calcul pentru stabilirea drepturilor şi obligaţiilor care se determină în raport cu venitul salarial. Preşedintele şi vicepreşedinţii consiliului judeţean nu beneficiază de sporul de vechime în muncă şi nici de alte sporuri prevăzute de lege”.

Ca o dovadă în acest sens şi pentru a manifesta maximă transparenţă cu privire la acest subiect, precizăm faptul că salariul Preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj aferent lunii octombrie este de 4.112 lei.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii