10 pentru Europa. Clujeanul Radu Lucian Dan vrea să ajungă europarlamentar

9B2A1807

Proiectul 10 pentru Europa este desfășurat de Partidul Național Liberal la nivel național și promovează tineri competenți pe listele pentru alegerile europarlamentare din luna mai, 2014.

Fiecare concurent îşi va dovedi abilităţile de comunicare, cunoştinţele despre Uniunea Europeană, leadershipul şi puterea de argumentare în cadrul evenimentelor de dezbatere a agendei europene. De asemenea, fiecare competitor îşi va putea promova soluţiile privind temele actuale de dezbatere din Parlamentul European.

La nivel național sunt înscriși 52 de candidați în această competiție. Din județul Cluj candidează  Radu Lucian Dan și Victor Eugen Salcă, ambii membri PNL.

Radu Lucian Dan este un tânăr antreprenor de succes în domeniul construcțiilor, care se descrie în felul următor: “Uniunea Europeană (U.E.) este un organism viu. Este un proiect în continuă evoluţie, mişcare şi organizare. Cu alte cuvinte, o construcţie a prezentului şi mai ales al viitorului; pentru oameni şi care depinde de oameni. De implicarea, munca şi de inteligenţa acestora. Inclusiv a mea. Românul şi liberalul, Radu DAN din Cluj-Napoca. Iată, motivul! Pentru că vreau, pe baza experienţei mele româneşti şi europene, şi în numele intereselor noastre naţionale-respectiv europene- , să-mi aduc contribuţia de creaţie şi inovaţie în domeniul legislaţiei şi al proiectelor de dezvoltare şi modernizare ale ţării mele, dar şi a casei noastre comune: Europa. În viaţa mea privată am clădit o familie, un cămin şi o afacere în domeniul construcţiilor. În viaţa politică sunt un soldat credincios al PNL şi un membru activ al Tineretului Naţional Liberal. În ambele ecuaţii fundamentale ale vieţii am ştiut să conjug româneşte verbele a fi şi a face. Iată de ce vă cer să mă susţineţi în această competiţie: pentru că sunt, ca şi voi, un tânăr liberal român, credincios familiei, ţării, neamului şi partidului meu. Care, de asemenea, crează plus-valoare pentru sine şi comunitatea căreia îi aparţine, pentru angajaţii săi, într-un spirit de libertate, ordine, disciplină şi respect pentru valorile româneşti şi europene comune. Şi, nu în ultimul rând, pentru că nu sunt şi nici nu mă simt cetăţean european de rangul doi. Iar în Parlamentul European, ca delegat al vostru, am să le arăt acest adevăr în fiecare zi şi-n toate actele şi faptele mele.”

Susținătorii politici principali ai lui Radu Dan sunt Ioan Petran (președinte PNL Cluj-Napoca), Mihai Seplecan (consilier județean PNL), o parte din vicepreședinții din biroul municipal, tineri și seniori din județ.

Tânărul politician speră să obțină cât mai multe voturi pentru a se clasa în semifinale. Cei care doresc să voteze pot accesa site-ul www.10pentrueuropa.ro și pot să-și aleagă preferatul!

 

 

 

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

comentarii

  • Tineretul te sustine raducule. Meriti sa fi promovat. Stim ca poti face ceva pentru tineri si ai ce sa le oferi. Bravo!

  • Iti doresc mult succes si am incredere in conceptia ta despre politica. Sunt convins ca multi tineri au ce invata chiar si din scurta prezentare pe care ai realizat-o pentru aceasta candidatura. Toate calitatile pentru a fi reprezentantul tinerilor din Romania pe plan European .