Sunteti aici:StiriTupeu la 25 de ani: și hoț, și la volan fără permis de conducere

Tupeu la 25 de ani: și hoț, și la volan fără permis de conducere

Publicat in data

Poliţiştii au depistat şi reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat, bănuit de furt calificat şi conducere fără permis, efectuând şi o percheziţie la domiciliul acestuia.

Faţă de alte două persoane bănuite ca fiind implicate, se continuă cercetările în stare de libertate, fiind recuperat şi peste 50 % din prejudiciul creat.

La data de 16 mai a.c., în urma investigaţiilor, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Apahida au identificat şi reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 25, din Jucu de Mijloc, bănuit de comiterea mai multor furturi calificate şi de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, ieri, poliţiştii au percheziţionat domiciliul bărbatului. Astfel, au fost recuperate, din prejudiciul total creat de aproximativ 14.000 de lei, unelte electrice în valoare de peste 8.000 de lei.

Din investigaţii a reieşit că persoana în cauză, în cursul lunii mai a.c., a condus un vehicul prin Apahida, deşi avea permisul de conducere anulat, pentru a se deplasa la un imobil de unde a sustras o drujbă, profitând de faptul că uşa era închisă, dar neasigurată.

Totodată, cu sprijinul uni bărbat de 28 de ani, acesta ar fi pătruns, prin forţarea lacătului, în sediul unei firme piscicole de pe raza comunei Apahida, de unde şi-ar fi însuşit un aparat de sudură, un flex şi o motocositoare.

De asemenea, tot în cursul lunii mai a.c., bărbatul de 25 de ani, cu sprijinul celui de 28 de ani şi a unei femei de de 47 ani, ambii din Jucu de Mijloc, prin escaladarea gardului, ar fi pătruns într-o fermă din Apahida, de unde ar fi sustras 450 de litri de motorină şi cabluri de alimentare cu energie electrica.

La data de 16 mai a.c., bărbatul de 25 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere. La data de 17 mai a.c., instanţa competentă a dispus faţă de acesta măsura arestării preventive penrtu 30 de zile, iar faţă de persoanele care l-au sprijinit se continuă investigaţiile în stare de libertate.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale şi pentru recuperarea întregului prejudiciu, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

INTRA IN DISCUTIE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele articole

Doi Grași pe ROȘU, bârfitori de radio-șanț vor să pună mâna pe Primaria Câmpia Turzii

Petre Pop și Adrian Mischian, doi bărbați fatali aflați la a doua tinerețe, unul...

Sotia patronului Nello Construct, condamnată la închisoare pentru că a bătut minori

In sfârșit, s-a facut dreptate în cazul a două familii din Turda a căror...

Alte articole

Doi Grași pe ROȘU, bârfitori de radio-șanț vor să pună mâna pe Primaria Câmpia Turzii

Petre Pop și Adrian Mischian, doi bărbați fatali aflați la a doua tinerețe, unul...