În acest weekend, pornim împreună într-o aventură în jurul lumii! Cea mai aşteptată expoziţie de nunţi din Transilvania, Nuntă la Palat, revine la Muzeul de Artă din Cluj-Napoca în perioada 12 – 14 ianuarie 2018. Cu gândul la cele mai frumoase amintiri ale vieţii de cuplu, am ales ca tema ediţiei a XII-a a târgului sa fie “călătoria”.  Vom face ocolul Pământului în 3 zile doar ca să găsim rochia de mireasă perfectă, decoraţiunile visate sau fotograful potrivit să surprindă cele mai sincere zâmbete!

Deocamdată, vă dezvăluim doar două destinaţii: India şi Grecia. Un expozant va aduce o bucată din Asia în faţa mirilor cu ajutorul unui decor inedit în care va predomina culoarea anului 2018, ultraviolet. Însorita Grecie va fi reprezentată într-un decor în nuanţe temperate.

Vizitatorii vor avea nevoie doar de o pereche de pantofi comozi, un smartphone pentru poze memorabile şi… multă răbdare! Viitorii miri vor fi ajutaţi să înceapă o aventură fără frontiere de reprezentanţii a peste 130 de firme. Ca să evite să-şi petreacă toate după-mesele următoarelor 3 luni în vizită la sediile firmelor din domeniu, mirii pot vizita Nuntă la Palat în doar câteva ore.

Expoziţia în cifre

 

Nuntă la Palat presupune şi o mobilizare impresionantă de forţe. Peste 500 de oameni muncesc mai bine de două zile pentru montarea expoziţiei. Se vor folosi flori şi decoraţiuni de peste 30.000 de euro, iar rochiile de mireasă expuse valoarează, în total, mai bine de 300.000 de euro!

Expoziţia se deschide vineri la ora 12, iar programul de vizitare este următorul:

Vineri, 12 ianuarie: 12 – 19

Sâmbătă, 13 ianuarie: 10 – 19

Duminică, 14 ianuarie: 10 – 17

 

 

Primeşte la prima oră a zilei cele mai noi ştiri din judeţul Cluj pe email!

Adresa de email:

Un serviciu oferit de către feedburner. Politica de confidenţialitate pentru abonaţi.