Sunteti aici:SocialFederația Română de Fotbal caută tineri talentați la Jucu

Federația Română de Fotbal caută tineri talentați la Jucu

Publicat in data

Județul Cluj va fi în acest weekend capitala fotbalului din România. Echipa națională de fotbal debutează duminică pe Cluj Arena în preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2018, într-o partidă cu Muntenegru, iar 12 ore mai devreme și la 20 de kilometri distanță, în comuna Jucu, puștii care visează să evolueze în viitor pentru echipa națională sunt așteptați la al treilea trial al caravanei Gillette – “Performanța Are Viitor”.

Selecția va fi organizată duminică de Federația Română de Fotbal pe Arena Jucu de Mijloc, începând cu ora 09:00, și va fi coordonată de Ion Geolgău, Jean Vlădoiu și Miodrag Belodedici.

“Primele două trialuri ne-au dovedit că aveam toate motivele să plecăm în căutare de talente în zonele rurale ale României. Am descoperit deja doi tineri cu calități excepționale și suntem siguri că la Jucu vom avea parte de jucători cel puțin la fel de buni”, a declarat Ion Geolgău, Managerul Departamentului de Scouting al FRF și unul dintre coordonatorii scouterilor caravanei “Performanța Are Viitor”

Câștigătorul selecției din Jucu va fi al treilea membru al echipei Gillette – “Performanța Are Viitor”. Răzvan Andrei (județul Caraș-Severin) și Mădălin Crivăț (județul Argeș) s-au alăturat echipei după prime.le selecții ale caravanei.

Gillette, în parteneriat cu Federația Română de Fotbal, își propune să sporească șansele tinerilor din mediul rural cu vârste între 10 și 14 împliniți ani de a se face remarcați și de a avea acces la o pregătire sportivă la cele mai bune standarde prin intermediul inițiativei „Performanța are Viitor”. Proiectul are ca scop identificarea tinerilor talentați, micii jucători de azi ce au șansa să devină marii jucători de mâine.

Caravana se desfășoară sub umbrela programului FRF„Împreună suntem fotbal”și are loc în perioada august 2016 – mai 2017. Primele localități acoperă zonele rurale din Moldova, Muntenia, Banat și Ardeal, urmând ca Federația Română de Fotbal să continue selecțiile, acoperind astfel toată România până la finalul campaniei, în mai 2017.

În perioada august – septembrie 2016, caravana Gillette – „Performanța are Viitor” organizează selecții în:

  • Moldova Nouă (județul Caraș-Severin) – 21 august 2016
  • Bascov (județul Argeș) – 28 august 2016
  • Jucu (județul Cluj) – 4 septembrie 2016

A patra localitate în care vor fi căutați tinerii talentați va fi aleasă direct de cosumatorii Gillette și va fi anunțată în secțiunea de comunicate de presă a Federației Române de Fotbal. De asemenea, mecanismul de selecție din fiecare etapă va fi anunțat în aceeași secțiune, dar și la nivel local, prin intermediul reprezentanților Asociațiilor Județene de Fotbal. Din primele patru localități se vor alege primii patru câștigători, urmând ca selecțiile să fie continuate de FRF, iar la finalul campaniei vor fi anunțați încă șapte tineri câștigatori.

Selecțiile vor fi organizate de reprezentanți specializați ai FRF și vor fi supervizate de membri ai comisiilor relevante ale Federației Române de Fotbal. Campania va fi susținută deMiodrag Belodedici și Jean Vlădoiu, foști internaționali și membri ai Comisiei Tehnice a FRF, și deIon Geolgău, Managerul Departamentului de Scouting al FRF.

Pentru a putea fi înscriși în selecție, tinerii fotbaliști trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

  • Vârsta între 10 și 14 ani împliniți până la data de 31 iulie 2016;
  • Să fie însoțiți de tutore sau părinte, acesta urmând să își dea acordul pentru participarepe baza căruia se face înscrierea;

Cei unsprezece tineri fotbaliști selectați vor fi premiați cu o excursie la Barcelona la finalul campaniei și vor beneficia de un cantonament profesionist la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia.

De peste un secol, Gillette își respectă angajamentul de a oferi performanță zi de zi prin intermediul aparatelor de ras utilizate de peste 800 de milioane de bărbați din întreaga lume. Alături de Federația Română de Fotbal, prin inițiativa „Performanța are Viitor”, Gillette continuă să susțină copiii talentați din România.

INTRA IN DISCUTIE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele articole

Doi Grași pe ROȘU, bârfitori de radio-șanț vor să pună mâna pe Primaria Câmpia Turzii

Petre Pop și Adrian Mischian, doi bărbați fatali aflați la a doua tinerețe, unul...

Sotia patronului Nello Construct, condamnată la închisoare pentru că a bătut minori

In sfârșit, s-a facut dreptate în cazul a două familii din Turda a căror...

Alte articole

Doi Grași pe ROȘU, bârfitori de radio-șanț vor să pună mâna pe Primaria Câmpia Turzii

Petre Pop și Adrian Mischian, doi bărbați fatali aflați la a doua tinerețe, unul...